Osnovna šola Franceta Prešerna Črenšovci

Očiščevalna akcija – informacije za starše

 

Spoštovani starši,

v skladu z letnim delovnim načrtom je v soboto, 23. 3. 2024, načrtovana očiščevalna akcija. Šola se bo priključila občinski čistilni akciji in skupaj bomo poskrbeli za bolj čisto in prijazno okolje v katerem živimo.

Učenci se bodo zbrali pod nadstreškom pri nogometnem igrišču ob 8.00, kjer se bo predstavilo podjetje Saubermacher Komunala Murska Sobota.

Učenci morajo biti primerno oblečeni in obuti, saj se bomo ob 8.30 priključili očiščevalni akciji. Dobro je, da imajo s seboj rezervne rokavice in nahrbtnik, v katerega bodo shranili pijačo. Odhod na čistilno akcijo je ob 8.45.

Učenci 1. – 4. razreda (Črenšovci, Trnje, Žižki) in učenci 5. – 9. razreda iz Črenšovcev, bodo čiščenje opravili v okolici šole in v Črenšovcih. Dejavnosti bomo zaključili ob 11.30. Otroke iz Črenšovcev prevzamete pod nadstreškom pri nogometnem igrišču.

Učenci 5. – 9. razreda iz Trnja in Žižkov se bodo s kolesi odpravili do svojih vasi, kjer bodo opravili čiščenje okolice. Zato morajo vsi učenci 5. – 9. razreda, ki prihajajo iz Trnja ali Žižkov ta dan priti v šolo s kolesom. OBVEZNA JE ČELADA. Čiščenje bodo v obeh vaseh pričeli in zaključili pri gasilskih domovih ob 11.30.

Vabimo Vas, da se nam pridružite v čim večjem številu in tako skupaj naredimo nekaj dobrega za okolje.

 

koordinatorica                                                                                  ravnatelj

mag. Sonja Gjerkeš Ščančar                                           mag. Stanko Čerpnjak

Vsa polja so obvezna.

Skip to content