Osnovna šola Franceta Prešerna Črenšovci

Veseli december

 

Idej, ki bi nam polepšale zadnje dneve iztekajočega se leta 2017, nam ni manjkalo.

Šolo smo v začetku prazničnega praznovanja okrasili s snežinkami in snežaki, mandalami in smrečicami. V prvem nadstropju smo izobesili MEGA VOŠČILNICO ZA LETO 2018. Zaposleni in učenci smo nanjo zapisovali lepa voščila, misli, želje. Želeli smo, da tako zaokroži energija pozitivnih sporočil, toplih besed, predvsem pa prijaznih misli. V eko kotičku so se s svojimi izdelki predstavili otroci iz šolskega oddelka vrtca.

V petek, 15. decembra, smo izvedli božično-novoletni koncert z mini bazarjem, kjer so obiskovalci lahko izbirali med čudovitimi unikatnimi izdelki izpod spretnih prstov naših učencev, zaposlenih ter članov okoliških društev.

Sicer pa smo se vsi na šoli skoraj vse delovne decembrske dni zbirali v glavnih odmorih na različnih prireditvah oz. dogodkih, ki so jih pripravljali  učenci v ODS. Oddelčne skupnosti  od 1. do 9. razreda so pripravile pravi kulturni miks, v katerem se je plesalo, pelo, se predstavljalo z glasbeno-gledališkimi uprizoritvami, rapalo, deklamiralo … Skratka za vsak okus je bilo nekaj. Obeležili smo bili tudi spominske  oz. posebne dneve – Ta veseli dan kulture, Miklavževanje, Dan človekovih pravic, Šolski otroški parlament.

Zadnji dan pouka v koledarskem letu 2017 pa nam bo ostal v spominu na obdarovanje v posameznih razredih, in čajanko, ki so jo pripravili devetošolci.

 

                                                                                  

Mentorici ŠOP in SUŠ:

Nataša Litrop in Vida Dugar

Vsa polja so obvezna.

Skip to content