Osnovna šola Franceta Prešerna Črenšovci

9. mednarodni Festival talentov na OŠ Franceta Prešerna Črenšovci

V petek, 16. 6. 2017, smo na OŠ Franceta Prešerna Črenšovci izvedli že 9. mednarodni Festival talentov. Udeležilo se ga je 130 učencev iz 10 osnovnih in 4 srednjih šol iz Slovenije in tujine. Nastopili so učenci naslednjih osnovnih šol:

OŠ Franceta Prešerna iz Kranja, OŠ Franceta Prešerna iz Maribora, OŠ Franceta Prešerna Črenšovci, OŠ Bogojina, OŠ Ljubečna, OŠ Prežihovega Voranca Bistrica, OŠ Miška Kranjca Velika Polana, OŠ II Murska Sobota, OŠ Mala Nedelja iz OŠ Sveti Martin na Muri iz sosednje Hrvaške.

Med srednjimi šolami so se predstavile: Gimnazija Murska Sobota, Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer, Biotehnična šola Rakičan in Gimnazija BORG iz avstrijske Radgone.

Videli smo številne talente z glasbenimi, pevskimi, plesnimi, fotografskimi, likovnimi in tehničnimi predstavitvami ter interaktivnimi delavnicami in razstavami.

Posebna gostja festivala je bila predstojnica Centra za razvoj in spodbujanje nadarjenosti na PEF v Ljubjani, dr. Mojca Juriševič, ki je predstavila uspešno sodelovanje CRSN z našo šolo in podelila dve nagradi učencem in mentoricama za dosežke na literarnem natečaju Vse najboljše učiteljem.

Celoten festival so si ogledali naši učenci, ki so vse nastopajoče nagradili z aplavzom. Hvala vsem, ki ste pripomogli k uspešni izvedbi festivala.

Vsa polja so obvezna.

Skip to content