Osnovna šola Franceta Prešerna Črenšovci

Veselo v veselem decembru

Na pobudo učencev so oddelčne skupnosti v sklopu praznovanj veselega decembra med aktivnimi odmori pripravile zanimive in pestre predstavitve.

Tako so se učenci 1. razreda predstavili z izborom pesmic in recitacij na dan otroškega parlamenta, ko so bili sprejeti v skupnost učencev šole; drugošolci so pripravili bogato glasbeno točko, učenci 3. a  so se predstavili z dramatizacijo Rokavička, učenci 4. a– in b–razreda so plesali, peli in igrali na instrumente , petošolci, a- oddelek svojo glasbeno nadarjenost prikazali v spletu Čarobno v novo leto; šestošolci so prižgali lučke skozi ples mažoretk in božično pesem, učenci 7. razreda pa so pripravili recital božične poezije; osmošolci so obeležili dan človekovih pravic, pripravili pa so tudi program z malimi prijatelji iz vrtca. Učenci 9. razreda so odigrali lutkovno igrico Snežinke z napako ter pripravili druženje z malimi prijatelji iz 1. razreda.

Pika na i celotnega decembrskega dogajanja pa je bil ples z praznično igralnico v izvedbi učencev 9. razreda, kjer so učenci posameznih razredov predstavili plese, ki so se jih naučili pri pouku, sprostili pa so se tudi ob zabavnih igrah in pisanju voščil prijateljem.

V sproščenem in ustvarjalnem duhu smo tako zaključili koledarsko leto 2016 in se že veselimo izzivov novega leta 2017. Idej in zamisli nam ne manjka!

 

Vsa polja so obvezna.

Skip to content