Osnovna šola Franceta Prešerna Črenšovci

Natečaj Planica 2016 – Uspelo nam je!

V četrtek, 17. 3. 2016, so učenci od 6. do 9. razreda skupaj z učitelji-spremljevalci obiskali izjemen športni dogodek, tekmo v smučarskih poletih v Planici. Skoraj 70 učencev je bilo priča čudovitemu športnemu dogodku.

Likovni izdelek učenke Klare Horvat pod mentorstvom Tiborja Frančiča je prepričal strokovno komisijo, ki je njen izdelek izbral za najboljšega v Sloveniji. Nagrada , ki jo je osvojila pa je čudovita: Brezplačen izlet z vlakom kamorkoli v Sloveniji za celoten njen razred. Zelo smo ponosni nanjo.

Lepo vreme, odlično navijaško vzdušje, predvsem pa vrhunski rezultati naših skakalcev so pripomogli k nepozabnemu doživetju prav vseh udeležencev. Vrhunec dneva pa je bila podelitev nagrade za najboljše likovno delo na natečaju, ki je pripadla naši osmošolki Klari Horvat in njenemu mentorju, učitelju Tiborju Frančiču. Klara se bo skupaj s svojimi sošolci z vlakom Slovenskih železnic popeljala na izlet po želji po Sloveniji.

Vihranje nepregledne množice slovenskih zastav ter slovenska himna Zdravljica bosta vse Prešernovce še dolgo spominjala na največji športni dogodek na slovenskih tleh!

Vsa polja so obvezna.

Skip to content