Osnovna šola Franceta Prešerna Črenšovci

Izlet v Gardaland

IZLET V GARDALAND

Zelo sem bil vesel, ko mi je učiteljica sporočila, da sem med nagrajenci programa Vzgoja za Nekajenje, in da bom za nagrado odpotoval v zabaviščni park Gardaland.

V Gardalandu sem bil prvič in mi je bilo zelo všeč. V soboto je bilo tam veliko ljudi. S sošolcem sva preizkusila vse hitre vlakce, od katerih pa mi je bil najbolj všeč Blue tornado. Preizkusil sem tudi prosti pad in najnovejšo atrakcijo Oblivion. S sošolcema Miho in Melanie ter učiteljico smo obiskali tudi kino in si ogledali Ledeno dobo 3 v 4D-tehniki. Bilo je zelo zanimivo, saj je na nas, gledalce, padal sneg, obenem pa so se tresli stoli. Obiskali smo tudi »noro hišo«, kjer pa mi ni bilo najbolj všeč, saj so govorili le v italijanščini, česar pa nisem razumel.

Spoznal sem tudi nove prijatelje in se z njimi super razumel.

V Gardalandu mi je bilo res zelo všeč in če bi imel še enkrat tako priložnost, bi jo z največjim veseljem izkoristil.

 Kristjan Horvat, 7. r.

OŠ Franceta Prešerna Črenšovci

 

GARDALAND

Izlet v Gardaland mi je bil zelo všeč, saj smo se sedmošolci iz različnih delov slovenije, ki smo bili nagrajeni s strani Društva za boj proti raku Slovenije, družili in spoznavali med seboj. V zabaviščnem parku mi je bilo najbolj všeč na vodnih atrakcijah, kjer sva se družili in zabavali z mojo učiteljico.

Zanimivo je bilo druženje s prijatelji iz Murske Sobote. Obiskali smo 4D kino, v katerem so se nam med ogledom filma tresli stoli.

Edino, kar mi ni bilo ravno všeč, je bil dež, toda tudi to je imelo svoje prednosti, saj smo tako hitreje prišli na vrsto na atrakcijah.

 Melanie Hodnik, 7. r.

OŠ Franceta Prešerna Črenšovci

 

 MOJE POTOVANJE V GARDALAND

V letošnjem šolskem letu smo se v šoli vključili v program Vzgoja za Nekajenje. Kot dober mlad športnik sem proti kajenju, zato sem Slovesno obljubo proti kajenju z veseljem podpisal. Naključje je bilo, da sem kot podpisnik obljube bil izžreban za izlet v Gardaland. Poleg mene sta bila izžrebana moja sošolca Kristjan in Melanie, z nami pa je šla tudi učiteljica Nataša. Celoten izlet je bil brezplačen, tako vstopnica kot kosilo in malica.

V Gardalandu smo se imeli super, zato sem vam zelo hvaležen, da ste izžrebali prav mene.

Takih potovanj bi lahko imeli še več, saj kot sem videl po obrazih vrstnikov na avtobusu, so nad tem izletom bili vsi zelo navdušeni.

Lep pozdrav iz Prekmurja!

 Miha Sobočan, 7. r.

OŠ Franceta Prešerna Črenšovci

Vsa polja so obvezna.

Skip to content