Osnovna šola Franceta Prešerna Črenšovci

DELAVNICA: Zlata knjiga, 4. razred

Z učenci 4. razreda smo v okviru projekta Etike in vrednot izvedli delavnico Zlata knjiga. Svojemu sošolcu so zapisali nekaj lepih misli v njegovo zlato knjigo.

 

Misli učencev

Filip ti si zelo dober v športu, še posebej v nogometu in v igri med dvema ognjema, si pogumen, hiter, priden, dober prijatelj in sošolec, znaš angleščino in matematiko, si spoštljiv. Za to ti čestitamo in bodi še naprej takšen.

Doroteja ti si dobra prijateljica, iskrena, nasmejana, prijazna, pravična, zelo lepo poješ, igraš violino, deklamiraš in tvoj glas se bo slišal po celem svetu. Za vse to te pohvalimo.

Katja ti zelo lepo rišeš, pišeš, do vseh si prijazna, iskrena učenka, se trudiš, se rada smejiš, dobro mečeš vorteks, dobra si pri igri med dvema ognjema, si dobra prijateljica in sošolka, si gasilka. Smo veseli, da si naša sošolka.

Milena ti si dobra prijateljica in sošolka, prijazna, iskrena, pravična, rada hodiš v šolo, rada pomagaš, dobra si pri tujih jezikih, lepo igraš na klavir, lepo rišeš in pišeš. Za vse to ti čestitamo.

Lana ti si zelo dobra v teku, lepo rišeš in pišeš, si dobra prijateljica, sošolka, iskrena, pravična, prijazna, rada hodiš v šolo, se rada smejiš in si polna veselja. Za vse to se ti zahvaljujemo.

Tilen ti si dober prijatelj, rad pomagaš in se veseliš, dober ministrant, rad posodiš stvari, dober si pri naravoslovju, zelo dober si v judu, v razredu si najbolj prijazen fant. S tabo nam je lepo.

Miha ti dobro igraš igro med dvema ognjema, nogomet, si zabaven in nasmejan, prijazen, dober sošolec. Za to te pohvalimo.

Jan ti si super športnik, dobro mečeš vorteks, igraš nogomet in igro med dvema ognjema, sodeluješ pri gasilcih, si dober prijatelj, si prijazen, zabaven. Za to te pohvalimo.

Alja ti si zelo dobra športnica, predvsem dobra nogometašica, rada imaš živali, si dobra prijateljica in sošolka. Bodi še naprej takšna.

Rosana ti si prijazna, zabavna, iskrena, dobra prijateljica, sošolka, rada bereš. Za vse to ti hvala.

Lina ti zelo lepo igraš na kitaro, dobra si pri angleščini, lepo rišeš, pišeš, poješ, si zabavna, prijazna, pravična, iskrena, rada imaš živali, si gasilka, dobra prijateljica. Bodi še naprej takšna.

Anja ti si zelo dobra prijateljica in sošolka, prijazna, iskrena, umirjena, lepo rišeš, si hitra v teku, dobro plešeš. Ostani takšna še naprej.

Tim ti si dober v nogometu, si dober prijatelj, zanima te popravljanje avtomobilov in tovornjakov. Bodi še naprej takšen.

Lučka ti zelo lepo poješ, igraš flavto, si prijazna, radodarna, vesela, dobra sošolka in prijateljica, lepo rišeš, pišeš, se rolaš, si dobra v teku. Za vse to te pohvalimo.

Mihaela ti zelo lepo poješ, rišeš, pišeš, lepo bereš, dobro igraš flavto, si dobra gimnastičarka, si prijazna, dobra sošolka in prijateljica. Bodi še naprej tako uspešna.

Nikolaj ti si dober pri matematiki, računalništvu, angleščini, rad pomagaš, si dober prijatelj in sošolec, lepo igraš bariton, imaš zelo dobre ocene. Za vse to te pohvalimo.

 Ana Petek, varuh etike in vrednot

Vsa polja so obvezna.

Skip to content