Osnovna šola Franceta Prešerna Črenšovci

Praznični dobrodelni koncert Mehurček sreče

V soboto, 13. 12. 2014, je bil za OŠ Franceta Prešerna Črenšovci delovni in hkrati tudi praznični dan. V popoldanskih urah smo na šolo povabili naše bivše, zdaj že upokojene sodelavce in na srečanju obujali spomine o skupnih prehojenih poteh ter jim predstavili naše sedanje dosežke in pridobitve.
Ob 17. uri smo v telovadnici naše šole pripravili praznični dobrodelni koncert, kjer je nastopilo 200 otrok in učencev iz našega vrtca in šole, pridružile pa so se nam tudi baletne plesalke Glasbene šole Gornja Radgona. V pestrem in bogatem programu so se predstavili pevci pevskega zbora iz vrtca ter trije šolski pevski zbori. Njihovi mentorji so Petra Peiscl, Vida Dugar, Metka Sabo in Tomi Bušinoski. V plesnem programu pa so poleg baletne skupine zaplesale še učenke naše šole (Staša, Tamara, Mia in Nika), ki obiskujejo plesno šolo Urška ter Matejka Koštric, ki je s svojim novim plesalcem Blažem Šumakom navdušila občinstvo.

Ob tej priložnosti smo položili temeljni kamen za naš novi vrtec, ki se gradi pri šoli in se ga vsi že zelo veselimo.  V nabito polni dvorani so obiskovalci nastopajoče pozdravili z bučnim aplavzom. Vsem se zahvaljujemo za prostovoljne prispevke, ki jih bomo namenili v šolski sklad za potrebe naših otrok v vrtcu in učencev v šoli.

Iskrena hvala vsem, ki ste sodelovali pri organizaciji in izvedbi tako množične prireditve. Hvala za vašo pripravljenost in pomoč.

Ravnateljica: mag. Marija Horvat

no images were found

Vsa polja so obvezna.

Skip to content