Osnovna šola Franceta Prešerna Črenšovci

Zaključno srečanje kolektivov Prešernovih šol

 

V četrtek, 28. 7. 2018, smo se vsi zaposleni na Prešernovih šolah (Ribnica, Kranj, Črenšovci, Beograd in Maribor) srečali na OŠ Franceta Prešerna v Mariboru. Po prisrčni dobrodošlici domačinov in jutranji malici, smo se odpravili na oglede po Mariboru in bližnji okolici. 

Skupine, ki so si jih zaposleni lahko izbrali, so si ogledale stari Maribor, križev pot na Gorco v Malečniku, Piramido in Mestni park, Vinagovo klet ter se Jurčkom in Dravsko vilo odpravili po Mariboru in reki Dravi. Vsi ogledi so bili zanimivi in koristni, saj smo zopet izvedeli kaj novega ter se družili v prijetnem pogovoru.

Po vrnitvi je na šoli potekal kulturno-zabavni program v telovadnici šole, kjer se je vsaka šola predstavila na poseben način. Srečanje je potekalo v zabavnem in sproščenem vzdušju. Mariborčani so se izkazali kot dobri gostitelji, zato se jim zahvaljujemo za prijetno srečanje in druženje, kjer smo lahko povezali prijetno s koristnim. Na koncu so se ravnatelji vseh Prešernovih šol dogovorili o nadaljnjem sodelovanju, ki nas bo povezovalo tudi v šolskem letu 2018/2019.

Vsa polja so obvezna.

Skip to content